Niels Nørgaard Nielsen, Harrildvej 23, Øster Hornum

Det er nærmest tragikomisk at læse John Terragnis klage over hækklipning ved Gravlev Kirke halv otte om morgenen. 

Det er selvfølgelig træls for ham, at han efter en så samfundsnyttig aktivitet som styrkeløft i Prag, og en efterfølgende strabadserende klimabelastende flyrejse på omkring 1600 kilometer, ikke kan få lov at sove længe på en for andre mennesker almindelig arbejdsdag. For håndværkere, og andre med praktiske funktioner i samfundet, starter en almindelig arbejdsdag klokken 7.00 eller 7.30 - med deraf følgende stå-op-tid længe før. 

Men sådan er livet jo så forskelligt fra styrkeløftere til seriøst arbejdende mennesker.

I 2014 var det John Terragni, der demonstrativt larmede med sin benzindrevne motorplæneklipper, da en længe annonceret friluftsgudstjeneste med flere hundrede deltagere og firedobbelt barnedåb skulle til at gå i gang - en aktivitet han fortsatte med i 40 minutter, selvom han blev bedt om at stoppe, så længe gudstjenesten stod på. 

Hvad mon John Terragni mener om den aktion set i lyset af hans nylige klage over hækklipning på en hverdag?

John Terragni besværer sig, som han før har gjort, over Gravlev Kirkes morgenringning klokken 8.00. Denne ringning foregår lovligt efter alle forskrifter. 

Kan John Terragni have overset, at han bosatte sig som genbo til kirken, da han flyttede til Gravlev i 1994? Kan han på daværende tidspunkt have været uvidende om, at morgenringning har været tradition ved danske kirker siden deres opførelse i 1100-tallet?

e-max.it: your social media marketing partner