Karl Andersen, Hobrovej 92 C 2-4, 9530 Støvring

 

Hvorfor nu en ny Nibevej? For at ødelægge en masse skønne naturområder og bruge en 70 millioner,  som til sidst løber op i nærheden af de 100 millioner, inden den om mange år bliver færdig? Tænk, hvad vi kunne få de mange millioner i form af mere velfærd, skoler, renovering af eksisterende plejehjem i Haverslev og Ø. Hornum, hjemmepleje og  handicapområdet og på de svage og ældreområdet, som hele tiden bliver skubbet  i baggrunden.

Jeg ved ikke, om det er varmen, der er steget til hovedet ved de kære politikere? Noget må der være galt, eller de har fået sommerkuller, eller er det storhedsvandvid? Nu har man lige brugt 65 millioner på Klepholm-projektet, hvor der højest kører 10 køretøjer om ugen. Det rene vandvid. For ikke at tale om regnvandsbasinet, hvor store maskiner har holdt til i det meste af første halvår, og med arkæologerne, der har brugt en masse tid på at krasse med teskeer i lang tid og til hvad nytte? Det er som om, at det bare er at bruge løs af borgernes penge. Hvor længe kan kommunekassen holde til det?

Rebild kommune mangler?

Kommunen kommer til at mangle en daginstitution,   mere skole og mere pleje og omsorg til syge-, handicap- og ældreområdet, og som føler sig tilsidesat, hvor der var et punkt på dagsordenen om spareforslag for ældrecentre. Det løser ikke problemet med borgmesterens nedsættelse af skatteprocenten. Det er det rene galimatias.

Bormesteren tilbød også for en tid siden, at han gerne ville have et udrejsecenter for udviste krimminelle. Mon det er varmen, der er steget ham til hovedet, eller var det bare en tanketorsk.

Det var også et tyndt svar han gav vores tidligere borgmesters læsebrev. Hvordan kan det lade sig gøre, at inddrage vores fælles cirkusplads, som blev udlagt til forskellige frititidsaktiviteter - boldspil, golftræning og ikke mindst byfester. Det må da fremgå af tidligere referater.

Så, kære byrådspolitikere, tænk jer nu grundigt om! Husk, der valg til efteråret.

e-max.it: your social media marketing partner