Konservative i Rebild. Peter Bak, Birgitte Wilsted Simonsen, Jeanette Sagan og Lene Aalestrup. Kandidater til KV2021

Glæden ved at se Frivilligcenter Rebild blive til virkelighed, efter vi for knap fire år siden satte det på dagsordenen sammen med en gruppe borgere, er stor. Forinden var der afholdt et borgermøde på Rebildhus, for at få kortlagt behovet for fælles rammer og større sparringsmuligheder på tværs af foreninger og organisationer.

Processen har været lang, men god og vigtig, for at nå i mål. Derfor er det også glædeligt at opleve, at det nu er en realitet, med fælles rammer og med en yderst kompetent bestyrelse, der har stor erfaring fra mange områder af det frivillige arbejde.

Nu er håbet, at rigtig mange foreninger og organisationer vil gøre brug at de rammer og det netværk, centeret åbner mulighed for. Erfaringer fra andre kommuner, der har etableret frivilligcentre viser, at det har haft stor værdi og i høj grad har bidraget til, at flere borgere inddrages og finder tilfredsstillelse i det frivillige arbejde. 

Det samme er naturligvis håbet for Rebilds borgere, foreninger og organisationer. Frivilligcenteret er foreningsbaseret med tilskud fra kommunen og andre områder. Lad os i fællesskab bakke op om Frivilligcenter Rebild og bidrage med konstruktive indspark til, hvordan vi alle kan bruge dette og skabe én fælles indgang til det frivillige arbejde. 

Som borgere skal vi kunne kontakte centeret og her blive vejledt og henvist til det område, hvor netop vi ønsker at deltage i det frivillige arbejde og blive del af et godt fælles socialt netværk, der passer præcis til os. Det samme gør sig gældende for både borgere og pårørende, hvis man ønsker at søge støtte og frivillig hjælp eller være en del af et fællesskab i en organisation eller forening. 

Mulighederne er mange og det er her vi som borgere kan henvende os med sigte på vejledning og sparring. Frivilligcentret er blevet til virkelighed efter knap 4 år undervejs og giver os alle nye muligheder, som vi skal huske at gøre brug af som borgere, organisation eller forening. Varmt velkommen Rebild Frivilligcenter - Vi ser frem til at se spirerne komme iblomst til glæde for Rebilds mange vigtige frivillige områder.

e-max.it: your social media marketing partner