På vegne af gruppen: René Lyngberg, Kristian Duus Jørgensen og Heidi Lærke Sørensen 

STØVRING: God idé at lave en ny vej fra Skørping til E45. Det er tiltrængt. Nu er det besluttet, hvordan vejen skal føres ved dambruget. Det næste skridt er at finde en optimal linjeføring fra dambruget til Støvring Syd-afkørslen. En gruppe af borgere fra Høje-Støvring og Hobrovej har foreslået en sydlig linjeføring, der følger Porthusvej og Fløevej. 

Vi ser mange fordele ved at lave linjeføring så sydligt som muligt: 

1) Større trafiksikkerhed. Placeres rundkørslen på Hobrovej ved Fløevej og Porthusvej, bliver der færre udkørsler til Hobrovej. 

2) Naturen ved Mastrup bevares. 

3) En sydligere linjeføring vil fremtidssikre udviklingen af Støvring Syd, da der bliver mere plads til udvikling.

4) Ved en sydligere linjeføring bliver Høje Støvring mere attraktiv, da der vil være mindre støj og den fine udsigt bevares. 

5) Reduktion af trafikstøjen på den kommende udstykning på hjørnet af Buderupholmvej og Hobrovej.

6) Ved en sydligere linjeføring vil behovet for sandfyldning og pilotering være mindre, da vejen føres udenom de kuperede områder ved Mastrup. 

7) Ejendommene på Hobrovej 176, 174, 171 og 175 ødelægges ikke.

På kortet er vores forslag til linjeføring markeret med rødt. Rundkørslen på Hobrovej er indtegnet ved Fløevej, hvor Porthusvej foreslås forbundet.

Fra rundkørslen på Hobrovej og frem til E45 ser vi to muligheder. Den røde vej er den korteste. Fordelen ved den grønne linjeføring er, at den følger eksisterende vej.

 

e-max.it: your social media marketing partner