Af Karl Andersen, Hobrovej 92 C 2-4, 9530 Støvring

REBILD: Eller er det fordi, der er kommunalvalgår? I denne tid har der aldrig været så mange læsebreve i aviserne. Der er ingen grænser for, hvor meget de forskellige byrådspolitikere byder sig til, med at alt kan lade sig gøre, nogle mere end andre. Jeg skal nok lade være med at hænge nogen ud, det må blive op til den enkelte borger, hvem de stoler mest på og derefter træffe sit valg. De har alle ambitioner om at gøre det hele bedre, men hvad gør de ved det?

Hvad er der galt i sundhedssektoren?

”Skal vi nu til det igen i februar 2021”. Jeg spurgte ind til, hvorfor millionerne fosser ud af kommunekassen i sundhedssektoren, men der kom aldrig et svar. Nu er den gal igen med tvungne afskedigelser overfor de ansatte, når de ytrer deres mening. Der må det være galt med lederen af bofælleskabet, når lederen direkte taktløs udtaler, at medarbejderne er ”bitches” (klimakteriemakrel), når alle medarbejdere er samlet, lige som medarbejderne bliver omtalt som ”høns”. Udtalelser, som ikke er en leder værdig!

Denne gang er det i Rørbæk. Der er noget galt - nemlig  Boformen Søparken for psysisk syge beboere i  aldren fra 15-85 år. Et bosted, med plads til 20 beboere med egen lejelighed.

Boenheden blev stiftet i 2016 da boenhederne for voksne handicappede fra alle bostederne  i Nørager, Terndrup og Støvring blev samlet i Rørbæk.

Lederskabet har aldrig fungeret på grund af inkompotente skiftende ledere, som der ikke er blevet taget seriøst på trods af, at der er blevet sendt flere bekymringsbreve til Rebild kommune. Nu er de på tide, at få ryddet op i ledertemaet, så medarbejderne kan få et bedre arbejdsmiljø og få lyst til at tage på arbejde.

e-max.it: your social media marketing partner