Karl Andersen, Hobrovej 92C 2-4, 9530 Støvring

REBILD: Ja, hvad er der galt i kommunen? Der må jo være noget om snakken?

Hvorfor ligger Rebild Kommune i top, når det gælder fyrede i social- og sundhedssektoren med 19%? Ialt 60-70 fyrede.

Det strider mod al sund fornuft, når der er stor og stigende mangel på social- og sundhedspersonale. Det er der millionerne fosser ud af kommunekassen, eks. 25.000 x 60 = 1,5 million.

Det må være direktøren inden for Pleje, omsorg og sundhed i Rebild Kommune den er gal med?

Det kan ikke passe, at det er blevet en gennemgangslejr i social- og sundhedssektoren.

Rebild har fyret hver femte sosu

Det er blevet til en ”tag i brug og smid væk kultur”. Så derfor er det toppen, der skal renses ud og kommunaldirektøren er helt uforstående over for de tal. Ja, man må sige, at Rebild Kommune er blevet landskendt.

Ved sidste byrådsmøde  var borgmesteren  febrilsk for at få oversigten over de mange fyringer i social- og  sundhedssektoren lukket med den begrundelse om, at den indeholdt personfølsomme oplysninger. Gad vide om borgmesteren har nogen i sin omgangskreds han beskytter og at det ikke må komme frem i offentligheden?

Som borgere i Rebild Kommune har vi alle ret til at vide, hvad der foregår i byrådet, når den ene gang efter den bliver sparet de forkerte steder. Hvorfor må der ikke komme oplysniger frem om  “mistrivsel, dårlig ledelse og dårligt arbejdsmiljø?” Det er på tide, at få ryddet op i den dårlige ledelse og den dårlige atmosfære, der hersker i kommunen. Det er de forkerte, der bliver fyret hver gang. Kom nu ud af busken og vis samfundssind.

 

e-max.it: your social media marketing partner