Af Anna Oosterhof, næstformand i Teknik- og Miljøudvalget (V), Vesterhedenvej 49, Guldbæk, 9230 Svenstrup

I Danmarks største og mest omfattende virksomhedsundersøgelse udført af Dansk Industri, er Rebild Kommune for nyligt rykket markant frem til en flot 11. plads på landsplan.

I Venstre er vi begejstret for erhvervslivets flotte kvittering for en målrettet indsats af både Business Rebild og Teknik- og Miljøforvaltningen. Vi har gennem en årrække haft stor fokus på, at der til enhver tid er tilstrækkelig erhvervsjord til rådighed langs med motorvejen i både Støvring og Haverslev. 

For at styrke sagsbehandlingen fik vi i budget 2019-2022 tilført ekstra ressourcer til at behandle de mange byggesager, da vi ved, at tiden er afgørende, når virksomheder har taget beslutning om at bygge nyt eller udvide deres produktion. På vores initiativ blev der lavet en aftale med en erhvervsejendomsmægler, dels for at øge synligheden på de attraktive placeringer tæt på infrastrukturen og dels for at udvide netværket til potentielle købere. Kommunens image springer fra en 12. til en femteplads og det viser, at vi er blevet bedre til at få de gode historier frem i lyset og dermed har skabt en positiv omtale af Rebild Kommune. Det skal vi endelig bliver ved med – for hvem vil ikke være en del af en succeshistorie.

For at holde momentum er det afgørende, at vi holder kadencen. Vi mister pusten i kategorierne ”Infrastruktur og Transport” og ”Fysisk planlægning”. Jeg tror på, at den længe ventede Ny Nibevej kan være med til at bane vej for en kortere transporttid til motorvejen og glæder mig over, at vi har fået sat den på dagsorden igen. Desuden skal vi blive ved med at finde nye erhvervsarealer især i nærheden af Støvring, da vi er tæt på at have solgt det hele.

Et stort tillykke til alle medarbejdere i både Business Rebild og i Teknik- og Miljøforvaltningen, for at skabe og vedligeholde en god og konstruktiv dialog med vores erhvervsliv, der skal skabe velfærd til os alle i kommunen.

e-max.it: your social media marketing partner