Af Karl Andersen, Hobrovej 92 C 2-4, Støvring

Den tanke kunne man godt få, da der kommet godt gang i læserbrevene. Når man læser i Folkebladet, fra de forskelige partier i Rebild kommune, er der ingen grænser for, hvad de hver især lover os borgere, for at fiske stemmer til næste kommunalvalg,

“Jaja - la wos no si wa di foe ue oe”? (jaja, lad os nu se, hvad de får ud af det).De vil allesammen inddrage og i dialog med borgerne, men hvad hjælper det med underskriftsindsamlinger og nabohøringer, når vores kære politikere ikke gider at høre efter, men bare gør, som det passer dem. Nej, de vender bare det døve øre til.

Er det bare politisk signalflimmer eller er det kold røg, der bliver udsendt

Nogle af  partierne er enige om, at tage de lange briller på og tænde det lange lys for at være klar til fremtiden, for at det skal være attraktivt at bosætte sig i Rebild Kommune - både for nye erhverv og tilflytning af nye borgere. Man kan spørge sig selv: Hvor er Rebild kommune henne om 10 til 20 år? Det er der, det skal ses med de lange briller og det lange lys skal tændes! Er kommunen måske blevet lagt sammen med vores omegns kommuner til den tid? 

Derfor er det pinende nødvendigt at kommunalpolitikerne og planlæggerne er vågne og er på forkant med den fremtidige udvikling.

Hvad med søerne i vores kommune

Nu begynder man endelig at rense op i Suldrup sø, men  hvad med alle de andre søer rundt om kommunen?

I 2015 fik kommunen tilført EU-midler til at forbedre vandmiljøet.

Nu er der gået 5 år, men der er ingen ting sket med Mastrupsøerne, som også er tilgroet og lugter i perioder være end den største gyllebeholder.

Søerne er døde. Førhen var der mange, der stod og fiskede, og der var et større fugleliv. Hvor forsvandt midlerne hen? Tænker de ansvarlige ikke på det? Tænk på de nye tilflyttere, som inviterer deres gæster til at se de grønne områder,  og som godt kunne tænke sig at bosætte sig her i kommunen og medvirke til flere skattekroner  i kommunekassen. 

Få nu sat gang i oprydningen, så det kan blive et attraktivt område til gavn for byens borgere! Lav små hyggesteder med bænke omkranset af en lav bevoksning - måske en  legeplads med forskellige aktiviteter. Alt det vil være til gavn for børnefamilierne.                                 

e-max.it: your social media marketing partner