Af Karl Andersen, Hobrovej 92 C 2-4, 9530 Støvring

I mine øre lyder det til, at borgmesteren allerede har  sat gang i valgtrommerne, selv om at der er et helt år til næste kommunalvalg.

Selv om de nu siger, at grønthøsteren er kørt i garagen og sat på pension er der nok ikke mange, der tror på det, når der på nuværende tidspunkt allerede mangler 14-16 mill. I det nye budgetforlig for 2021-2024. Men det er jo også lige meget, det skubber vi bare foran til næste år, hvor så underskuddet bliver endnu større i den tro, at staten vil finansiere underskuddene i kommunen.

Hvad med velfærden?

Det sejler på sundhedsområdet. Der er ikke styr på noget. Sundhedsudvalget sejler rundt uden politisk ledelse, ganske enkelt fordi formandskvinden og næstformanden ikke kan blive enig om, hvem der skal være høvding.

Det værste er, at det nu nok engang kommer til ramme de syge, svage, handicappede og de ældre borgere, fordi de magter ikke at råbe op.

Nu sker der noget nyt i Støvring!

For flere år siden, blev der nedsat et paragraf 17-udvalg, som nu endelig er vågnet op af dvalen. Jeg har før spurgt, om det bare var en kaffeklub, der blev oprettet for hyggens skyld? Man vil lave byfornyelse i midtbyen i Støvring, fordi man regner med, at det skal blive mere attraktivt at handle der. Handelslivet er for flere år siden blevet ødelagt ved at bygge højhuse på begge sider af  Hobrovej helt ud på fortovet, hvor der før lå butikker. 

Bytorvet blev vendt helt forkert. Nej, Støvring er bare en by, man kører igennem. Nu vil man lave en lappeløsning i Jernbanegade med små grønne oaser fordi man tror, at det bringe flere til at  hygge  og opholde  sig og måske gå ud at shoppe. Nu må man håbe, at der er tænkt på, at vi vil have bænke og skaldepand og et offentligt toilet. Men så langt har man nok ikke tænkt. Ligeledes mangler der også bænke og skaldepande på Hobrovej.  Den lille tønde der er ved REMA 1000 er altid overfyldt med hundelort, som mågerne hiver op smider rundt om i byen. 

Grib nu friheden, Rebild!

Nu har statsministeren lovet tre års frihed i Rebild kommune, en frihed under ansvar. Kan byrådet nu leve op til det? Men hvor slutter friheden og hvo begynder ansvaret? Hvordan forvaltes friheden – og er man fri, hvis man ikke gør brug af friheden? Hvorfor kommer vores statsminister nu med dette budskab? Jo, hun er ude for at fiske stemmer, hun siger hun er børnenes statsminister, det er også helt fint,  men der bliver ikke nævnt et eneste ord om den ældre generation og de syge og handicappede. Nu handler det om, at gøre det bedre og tro på at det kan lade sig gøre.  Det gælder om, for vores politikere, at handle sammen, og få det tænkt ind i det nye budget 2021-2024. Som det ser ud nu er der flertal, men lad os nu se, om det holder perioden ud.

e-max.it: your social media marketing partner