Det Konservative Folkeparti i Rebild: Jeanette Sagan, Holger Pedersen og Lene Aalestrup 

Vi arbejder i disse år med børnehaver og vuggestuer i Nørager, Øster Hornum, Støvring og mange andre steder rundt om i Rebild kommune. Senest er Konservatives opmærksomhed faldet på Suldrups udvikling på børneområdet. For sammen med udviklingen og det stigende børnetal, vokser udfordringen med at have plads nok i de nuværende rammer. Dette er både på vuggestuedelen og børnehaven. Rebild søger løbende efter nye dagplejere, men vi er udfordret i rekrutteringen. 

Suldrup har også ledt med lys og lygte i håbet om, at flere har lyst til at passe på vore yngste borgere, og heldigvis har såvel private børnepassere og kommunale dagplejere meldt sig på banen med gode og trygge rammer. Samtidig er der kommet flere børn i området og byen vokser. Der bliver solgt byggegrunde, handlet huse og bygget nye boliger i området til børnefamilierne. Det giver et presserende behov i forhold til børnepasning. Derfor vil vi gøre, hvad vi kan, for at Suldrup får de rette rammer for børnene i Tumlehøjs vuggestue og børnehave.

Det kræver en udvidelse af de nuværende kapaciteter, som Suldrup har gjort politikerene opmærksomme på, og som børnetallet ligeledes har understreget. Derfor er vi nødt til at tage dette alvorligt og sikre, at Suldrup, i lighed med Støvring, Nørager og Øster Hornum, har den nødvendige kapacitet og de rette rammer for børnene i byen.

e-max.it: your social media marketing partner