Ideologi er bekvemt, set videnskabeligt, da den ikke kræver bevis!

Af Karl Andersen, Hobrovej 92 C 2-4, 9530 Støvring

 

Vedrørende CO2

Den grønne revolutions ideer og erklæringer må betegnes som ideologi, da klimatosserne ikke har noget bevis for, og at der ikke eksistere videnskabelig bevis for, at CO2 har nogen målelig effekt på klimaet.

Ideologi er bekvemt, set videnskabeligt, da den ikke kræver bevis! Den største del af klimaideologerne er blevet hjernevasket i folkeskolen og gymnasiet af uvidende lærere, som ikke tog klimaspørgsmålet op i timerne, fordi de ikke var klogere.

Ideologerne har forudsagt jorden undergang flere gange, men har været nødt til at udsætte tidspunktet flere gange, da deres spådom ikke gik i opfyldelse - i første omgang. 

Der har ikke på den baggrund, som de kloge ideologerne forudsiger om voldsomme vejrfænomener har heller ikke fundet sted, det er der heller ingen bevis for. Det skal i den forbindelse nævnes, at da hele verden blev lukket ned på grund af coronaen og lukkede stor dele af transportsektoren ned, blev der ikke målt en nedgang i CO2 udledningen, men en lille forhøjelse stik i modsætning af hvad ideologerne forudsagde! 

Hvad kan vi så bruge det til? Svaret er, at den samlede menneskabte CO2 udledning at forbrænding af fossile brændstoffer kun er cirka 3 pct. af den samlede udledning, de resterende 97 pct. kommer fra naturlige levende gæringsprocesser og fra vulkaner rundt om i verden, den menneskelige  del er kun på marginalerne.

Nu har vi fået en klimalov!

Nu er alle politikere og klimatosser, som kun er baseret udelukkende på en formodning og et dogme, som griber radikalt ind i menneskers liv, både psykisk, og økonomisk, det vækker stor bekymring at høre  at der er børn og unge, som bliver påvirket psykisk af ideologernes spåede tilstande som der ikke er noget hold i.

Det er som om den svenske psykisk syge skolepige kunne fordreje hele verdens politikere og klimatosser. Uha-da-da, nu går hele verden under, nu må vi gøre noget, vi skal lave grøn omstilling, som koster milliarder af valutaer rundt om i den store verden, og til hvilken nytte.

Klimaforandring er ikke kun et fremtidsfænomen, men i høj grad også noget, der er sket tidligere, i det 17 til 19 århundrede havde vi den lille istid, da var der koldt på store dele af den nordlige halvkugle, og os der husker de kolde vintre i 40, 50 og 60’erne hvor vi havde vinter fra oktober til april.

Man taler kun om den nordlige halvkugle, nemlig  Arktis, at der bliver varmere i år, men der er ikke så varmt på Svalbard som i 1971, da var temperaturen på +23 grader mod nu +19.

Alverdens miljø- og klimatosser kan ikke lave om på naturens gang. 

På den sydlige halvkugle, Antarktis, lever kejserpingvinen i ÷89 grader kulde, og den højeste temperatur er på ÷27 grader og der er iskappen 5.000 meter tyk. 

Ja, den ene forsker er meget klogere end den anden. Hvis du vil bage godt et brød går du jo ikke til en murer og spørger - nej, så går du naturligvis til en bager. De glemmer at tænke på de kemiske processer, der sker i atmosfæren. Det eneste de ved, er  at solen står op i øst og går ned i vest.

Vores vejr påvirkes af af jordens og solens tiltrækningskraft, som bestemmes  af høj- eller lavtryk over Island og Azorerne og forskellige havstrømme, og det er der ingen klimatosse, der kan ændre på. 

Der har i mange millioner år været forskellige naturfænomener med skiftende klimaforandringer, så uanset set hvad vi gør, vil der altid ske forandringer.

e-max.it: your social media marketing partner