Man kan spørge, er fårene dumme? Nej, de følger bare efter og de ved ikke noget. Nu er tiden kommet til, at bukkene må skilles fra fårene!

Sundhedshus - er det kejserens nye klæder? Nej, men se, de har ingen økonomi til det, da der tilsyneladende ikke lavet et budget over det kommende byggeri. Man kan ikke bygge ud fra luftkasteller, det må da være et fatamorganaspøgelse, der florerer ude i horisonten. Med den økonomi, som kommunen har, er det ikke  sund fornuft.

Man læner sig op ad, at det var en gruppe interessenter med særlig interesse i området øst for banen, med profit for øje. Borgerne blev overhovedet ikke spurgt. 

Skal sundhedshuset bare trækkes ned over hovedet på borgerne?
Det vil nok være en god idé, at begynde at spørge borgerne først hvad de mener. Det er jo borgernes penge, der skal bruges til det. Vores politikere og planlæggere skal ikke have lov til at bruge borgernes penge uden at spørge om lov først.

Den første milepæl for sundhedshuset bør bankes langt ned i jorden
Der er som forvaltningen og sundhedsudvalget har stirret sig blinde på andre muligheder for sundhedshuset, med at det absolut skal være øst for banen. Man tænker ikke på, at byen udvikler sig mod syd og vest. Byen er godt på vej mod Gravlev. Kommende brugere af sundhedshuset vil ikke lægge deres  handel  i byen, nej, når de  er ude at køre vil de da ikke gå eller cykle over den på- tænkte dyre gå- og cykelbro over banen. De suser let og elegant mod Storcentret i Aalborg syd.

Så, kære politikere og planlæggere, tænk jer om endnu en gang. For byen bliver aldrig et sted, hvor udefra kommende vil handle, de er bare på gennemrejse. Simpelthen fordi byens hovedgade Hobrovej blev ødelagt for flere år tilbage, ved at anlægge Harbostrasse, som er næsten ufarbar, og at man bruger de gode grunde til at bygge huse på, i stedet for bygge gode og sunde forretninger, så vil handelslivet blomstre i vores by.

Lever vores genbrugspladser  ikke op til miljøkravene?
Det kan da vel ikke passe? Kommunen har da lige brugt en masse penge på at lave dem om, så det blev nemmere og lettere at komme af med vores affald på en god og sorterbare måde.

Igen sidder der nogen som ikke tænker sig om i vores kommune. Der er noget i vore dage der hedder kompetencer, og hvis ikke de har det, skal de ikke sidde og forvalte borgernes penge. Det kan da ikke være rigtigt, at der nu skal bruges 8-12 mill. på at få det opgraderet? 

Hvad med vandmiljøplanen?
I 2015 blev der fra EU og Folketinget nedsat en samlet plan for at forbedre det danske vandmiljø, der skal sikre renere vand i vore søer, vandløb og grundvand i overenstemmelse med EU’s vandrammedirektiv. Omkring Mastupsøerne blev der sat skilte op, som fortæller, at stat og kommune blev pålagt at oprense og forbedre vandmiljøet, og der blev afsat midler der til. Men hvad blev midlerne brugt til? Nu skriver vi 2019, der gået 4 år, og der er ikke sket det mindste.

Er der vandmangel på Rådhuset?

For nu snart 5 år siden, blev vandskulpturen flyttet fra det gamle rådhus til den nye indkørsel til det nye rådhus, men der er ikke kommet vand i den endnu. Man gider heller ikke engang at holde rent omkring den. Det kan kommune ikke være bekendt, da det er indgangen til vores rådhus, så få nu byens vartegn ”fixet” og få sat lys og vand på.

Af Karl Andersen, Hobrovej 92 C 2-4, 9530 Støvring

 

e-max.it: your social media marketing partner