Ø. HORNUM: Tidligere på sommeren blev ØHI’s haltider i Øster Hornum Hallen for den kommende indendørssæson fordelt.

I ØHI fodbold er vi - fair nok – sidste vælger og lader indendørsidrætterne vælge først. Det resulterer også i år i, at vi får fredagen til vores indendørs fodbold. Det er sådan set også fint med fredag - problemet er bare, at en fredag slet ikke kan dække efterspørgslen for indefodboldtider. Det betyder, at vi må sige nej til både herre- og damesenior og nej til flere ungdomshold. Det endda selv om vi hver fredag spiller indefodbold fra 15.30-21.30, og det er vel at bemærke ungdomshold, som spiller fodbold til 21.30 en fredag aften!
Fodboldafdelingen i ØHI er vokset støt gennem flere år, og det er selvfølgelig glædeligt, at mange har lyst til at spille fodbold også indendørs om vinteren, og derfor også meget frustrerende at måtte afvise pga. af manglende haltider.
Gode kræfter arbejder intenst på at realisere en haltilbygning, som giver rigtig gode forhold til ØHI’s meget store gymnastikafdeling. Gymnastik kan dermed rykke ud af den eksisterende hal, så der bl.a. kan blive plads til de mange, som ønsker at spille indendørs fodbold.
Der er i den grad behov for en haltilbygning i Øster Hornum - gerne meget snart.


Af Jens Lyngby, formand for ØHI fodbold

e-max.it: your social media marketing partner