Af Stig Jonstrup Pedersen,Ottrup Bakker 14, Skørping

 

Rebild Kommunes borgmester, Jesper Greth (V), Støvring skriver i sidste uges udgave af Folkebladet Rebild, at man – kommunen – Rebild Kommune grundlæggende er uenige i præmissen om, at den ordinære IC-togdrift skal undgå stop mellem landets større byer, og at man har et stærkt ønske om, at der fremadrettet fortsat er et IC-togstop i Rebild Kommune.

Så langt så godt - og så alligevel ikke. For mig bekendt er et pænt flertal i byrådet enig om, at et IC-togstop i Rebild Kommune skal være i Skørping. Det burde klart fremgå af Rebild Kommunes orientering til såvel Region Nordjylland som transportministeren.

Når Jesper Greth skriver, at man ønsker minimum et stop i Rebild Kommune frem for igen at slå fast, at man ønsker et stop i Skørping, som kommunens største pendlerby, er der grund til at være bekymret for, hvordan borgmesteren forvalter det mandat, han har fået af byrådet til at kæmpe for fortsat IC-togstop i Rebild Kommune.

Så kære borgmester; hvad arbejder du reelt for i denne sag?

 

Redaktionen har forelagt ovenstående læserbrev for borgmester Jesper Greth med henblik på at få et svar, som kunne foreligge samtidig med offentliggørelsen med læserbrevet. Det har ikke været muligt.

Red.

e-max.it: your social media marketing partner