Torsdag den 15. september begynder Aarestrup-Haverslev kirkers pigekor igen efter sommerferien.

Aarestrup-Haverslev kirkers pigekor.

HAVERSLEV: Koret er for piger fra både Haverslev og Aarestrup. Så er man pige, går i 3.-7. klasse og kan lide at synge, er man meget velkommen til at møde op den  15. september i Sognets hus i Haverslev.
Pigekoret synger både nye, rytmiske sange, flotte salmer og flerstemmige sange. Undervejs arbejdes der med stemmetræning, noder, rytmer og musikforståelse og med at lære at optræder for andre. Koret medvirker 3-4 gange i løbet af året ved forskellige arrangementer i kirkerne. Disse arrangementer ligger typisk på en hverdagseftermiddag/aften.
Den ugentlige øvedag er torsdag, og der afholdes desuden en årlig korweekend. I år er det 29.-30. oktober. Lørdagen går med korsang, fællesspisning og forberedelse af de sange, der næste dag synges ved BUSK-gudstjenesten i Haverslev kirke, hvor pigekoret medvirker.  
Der er gratis at være med i koret, og ud over at korsang er både sjovt, udfordrende og lærerigt er det altså også særdeles sundt. Så vel mødt til alle, der har lyst til at få del i korsangens gavnlige virkning. Den eneste kendte bivirkning ved korsang er, at det kan udvikle afhængighed, - af korsang!


e-max.it: your social media marketing partner