VEGGERBY: Ved Veggerby kirke opstod i 2013 et ønske i menighedsrådet om at oprette et nyt og særligt musiktilbud - et mandskor. Det har nu eksisteret i tre år og tæller pt. 11 mænd i alle aldre. Mange bor i sognet - men der er også flere, der kommer fra nabosogne. 

I koret prioriteres det gode fællesskab, hyggen og sangglæden, og her er der rum for alle.

Koret medvirker ved fire aftengudstjenester om året i Veggerby kirke, samt ved koncerter og til den årlige sommerfest i præstegårdshaven i Øster Hornum. Endvidere har koret været aktører i Hjeds Folketeaters optrin om Rakker Else i Horsdalen.

Mandskoret er et gratis tilbud til alle mænd, uanset alder og forudsætninger udi sang, og repertoiret er meget alsidigt - en god blanding af nyt/gammelt, salmer/sange, klassisk/rytmisk, lystigt/eftertænksomt, dansk/lidt engelsk og sågar jysk! Så der er noget for enhver smag.

Der øves i Veggerby kirke mandag eller torsdag aften, skiftende efter udarbejdet plan. Der er indlagt pause med en god kop kaffe.

Er det noget for dig, så mød bare op eller kontakt organist og korleder Inger-Marie Larsene-max.it: your social media marketing partner