REBILD: TV2 Nords direkte program Nordjylland LIVE har besøgt de fleste nordjyske kommuner hen over sommeren. Den 31. august kommer turen til Rebild, hvor der sendes fra tre forskellige steder i sammenlagt 45 minutter. 

 

Et valg mellem 

mange muligheder

Der er mange gode bud på, hvad en underholdende sommerudsendelse kan vælge at vise fra Rebild Kommune. Valget er faldet på RebildPorten ved indgangen til Rebild Bakker, Boldrup Museum og Katbakken i Øster Hornum. TV2 Nord slår hovedkvarteret op foran RebildPorten. Her vil værten Anne Christensen binde udsendelsen sammen og lave interviews med blandt andet borgmesteren. Derudover bliver der i mindre omfang sendt direkte reportage fra Boldrup Museum og Friluftscenter Katbakken i Øster Hornum.

 

Kom og vær med

Alle interesserede opfordres til at møde frem de tre steder og følge med i løjerne. Udsendelsen er endnu ikke planlagt i detaljer, men det er muligt at løfte sløret for nogle af de aktiviteter, som er på tegnebrættet.

Ved RebildPorten byder kommunen på øl og vand til de fremmødte. Det er også forventningen, at der vil være uddeling af smagsprøver fra lokale producenter og spisesteder. En del af de foreninger, som dyrker ourdoor-aktiviteter i Rold Skov kommer og viser, hvad de dyrker i fritiden. Der vil være repræsentanter fra den nystartede klub Skovløberne, orienteringsløbere, cykelryttere fra Rold Skov MTB og folk fra Center for Yoga og Mindfulness. Kulturen er også repræsenteret. Rebildselskabet åbner både for Blokhusmuseet og Hyldgaardsminde, som normalt ikke vises frem. Der vil være spillemænd og dansere og naturligvis ægte røvere fra Rold. Bogby-butikken i Skørping overvejer også en stand på pladsen.

På Boldrup Museum præsenterer de mange frivillige et ægte husmandsbrug fra gamle dage med dyrehold og landbrugsredskaber – inklusiv biavler.

I Øster Hornum sendes fra Friluftcenter Katbakken. Her er der i de senere år blandt andet blevet opført shelters, klatrevæg, forhindringsbane og natur-teknik hytte. Øster Hornum Lokalråd opfordrer folk til at møde op til en festlig aften med gymnastikopvisning og fitness.

 

Sundhed, natur, 

kultur og frivillige

Rebild Kommune er en sund kommune, så det er ikke tilfældigt, at programmet bliver præget af outdoor-aktiviteter og fysisk udfoldelse. Det aktive kulturliv, mange frivillige og en enestående natur er også med til at gøre Rebild til attraktivt sted at bo. Det vil der derfor også komme eksempler på i udsendelsen.


e-max.it: your social media marketing partner