Fredag den 2. september havde Støvring DcH 40 års jubilæum, og det blev fejret med et særdeles vellykket åbent hus lørdag den 3. september.

Klubben har haft 11 formænd, og de syv var mødt op på dagen.

Klubbens formand, Erik Nielsen.

STØVRING: Solen skinnede fra en skyfri himmel og flaget blev hejst, da flere af klubbens medlemmer samledes fra morgenstunden for at få de sidste detaljer på plads.
Det officielle program startede om formiddagen med champagne og taler fra den nuværende formand, Karsten Grønlund Pedersen, samt klubbens  allerførste formand,  Erik Nielsen, som kunne berette om klubbens oprindelse.
Klubben har igennem de 40 år haft 11 formænd, og syv af ”de gamle” formænd var mødt op på dagen for at fejre og dele minder.
Dagen forsatte med opvisning fra Hvalpeholdet, Familiehund, Alternative, Rally, Agility, Lydighed C, samt Konkurrenceholdet.
DcH’s Eftersøgningstjeneste var også tilstede hele dagen, hvor publikum havde mulighed for at ”tabe” nogle genstande, som de dygtige eftersøgningshunde så skulle finde.
På pladsen var der opstillet telte, hvor forskellige forretninger samt DcH’s bestyrelse havde hver deres udstilling med bl.a. foder, tøj, træningsartikler, malerier, hundemassage og meget mere.


e-max.it: your social media marketing partner