Kultur og Fritidsudvaget besluttede på sit møde den 16. august 2016, at aktiviterne fra Fræer Aktivitetshus flyttes til Terndrup Medborgerhus pr. 1. september. På et informationsmøde tidligere på året -  for alle brugere - blev lokalerne  vist frem og samtidig blev der afleveret 42 underskrifter, hvor der på underskrivernes vegne  blev meddelt,  at grupperne Seniordans, Hamonikaklub og Gymnastik ikke ville flytte med til Terndrup, og at de allerede havde fundet andre lokaler.

Det er naturligvis kedeligt at de ikke ønsker at flytte med, udtaler Brugerrådet. I flere år har nogle af lokalerne i Terndrup Medborgerhus været brugt til både dans og gymnastik så lokaliteterne er der, og kan sagtens rumme disse aktiviter.

Det er Kreativ gruppen der i første omgang starter op, hvor der bl.a. bliver lavet glaskunst, betonstøbning, kortfremstilling, smykker, paverpol, knipling og meget, meget mere. Efterårsprogrammet er en palet af mange kreative aktiviteter der løbende bliver udvidet, når der kommer nye trends eller brugerne kommer med ideer og emner, der kan tages op. 

Brugerrådet håber, at rigtig mange vil afse tid til at se de nye lokaliteter og se hvad der tilbydes af kreativiteter når efterårssæsonnen starter op onsdag den 7. september og, hvor den lokale kunstner Arne Kærsgaard officielt åbner stedet. Der vil være Åbent hus den 7. og 8. september, ligesom man altid er velkommen til at lægge vejen forbi, og se hvad der arbejdes med. 


e-max.it: your social media marketing partner