Af: Af Rebild Kommune

Mona Møller Carlsen.

REBILD: Rebild Kommune er for alvor kommet på landkortet de seneste år og det arbejde bliver nu styrket med ansættelsen af Mona Møller Carlsen som ny destinationsudvikler i RebildPorten. Her skal hun bl.a. arbejde med forretningsudvikling, markedsføring samt outdoor og MTB projekter i samarbejde med de lokale turismeaktører.

- Vi glæder os rigtig meget over ansættelsen af Mona, som har de rette kompetencer til at forretningsudvikle og markedsføre vores turismeerhverv, kombineret med en passion for outdoor og sport, hvor hun også selv er aktiv frivillig, fortæller Jane Bejlegaard Lindberg Erhvervs og turistchef i Rebild.

Mona er cand. mag i kommunikation og marketing og har desuden en PBA i Sport & Event management fra UCN. Derudover har Mona mange års erfaring fra forskellige virksomheder, hvor hun har arbejdet med forretningsudvikling, projektledelse og markedsføring på både online og offline medier. Senest har hun arbejdet som freelance konsulent i sit eget kommunikationsfirma.

- Jeg kender jo heldigvis området og vores fantastiske tilbud, og jeg glæder mig rigtig meget til at videreudvikle dette i samarbejde med de lokale aktører, fortæller Mona Møller Carlsen.


e-max.it: your social media marketing partner