Alle var enige om, at det var en fantastisk hyggelig, sjov og dejlig dag på cyklen fra Øster Hornum over Byrsted legeplads til Veggerby - og hjem igen for dem, der bor i Øster Hornum.

Store og små klar til at tage fat på cykelturen.

I Byrsted blev der bl.a. presset dejlig saft.

 Ø. HORNUM/VEGGERBY: I forbindelse med Udtryk i Øster Hornum havde Veggerby og Øster Hornum kirker nemlig inviteret til cykelgudstjeneste søndag den 11. september.
Store og små mødte op og var vel egentlig lidt spændte på, hvad en cykelgudstjeneste nu var for noget. Det var ikke noget, man havde hørt om før.
Dagen begyndte med morgensang og rundstykker i konfirmandhuset i Øster Hornum. Herefter hoppede alle på cyklerne for at bevæge sig mod Byrsted legeplads. Undervejs på turen var der forskellige poster med spørgsmål eller lege der skulle leges. Ved Byrsted legeplads var der sat telte op, og grillpølser og salat stod klar, da cykelflokken ankom. Der blev leget løs, presset æblesaft og bagt fladbrød over bål, som senere skulle bruges til nadveren i Veggerby kirke.
Dagen blev afsluttet med en kort og enkel nadver i Veggerby kirke, hvor Øster Hornum kirkes børnekor sang for og med. De var i øvrigt med på turen helt fra morgenen af.
Inden turen for en del gik tilbage til Øster Hornum på cykel var der saft, kaffe og kage til alle.
Alle havde en dejlig dag, som lykkedes på alle måder, ikke mindst pga. alle de frivillige, der hjalp på forskellige måder. En dejlig dag, hvor det gode fællesskab  kunne mærkes, og hvor der blev hygget og grint generationerne imellem.


e-max.it: your social media marketing partner