Et sikkert tegn på efterår, er når musikforeningen ”Jazz i Støvring” indleder sine jazzkoncerter efter sommerpausen. Det bliver i år ligeledes starten på foreningens sidste fire koncerter.

The Dutch All Stars Jazzband fra Holland kan endnu en gang opleves i Stubhuset.

STØVRING: Dette sker den 7. oktober i Stubhuset i Støvring. Til at indlede sæsonen er det igen lykkedes ”Jazz i Støvring” at skaffe et af de mest toneangivne hollandske jazzorkestre, nemlig The Duch All Stars Jazzband, som består af seks garvede hollandske musikere. Orkesteret gæstede Støvring i efteråret 2014, og lige siden har både publikum - og ikke mindst orkesteret - ønsket at gentage succes’en

Orkesteret blev etableret i 2000 med henblik på at spille til jazzfeztivaler og jazzklubber, ikke kun i Holland, men i alle europæiske lande. Det er så blevet til mange koncerter i Polen, Tyskland, Frankrig, Spanien, England, Belgien og Danmark foruden Holland.

Medlemmerne har spillet i mange forskellige jazzbands, f.eks. Dutch Swing College Band, Harbour Jazz Band og Uralsky All Stars og ellers med kendte amerikanske koryfæer. Kendetegnet for orkestret er et bredt repertoire blandt stilarterne New Orleans, Dixieland og mainstream - med mærkbar indflydelse af diverse berømtheder. Der bliver også ”Close Harmony Songs” eller på dansk, god gammeldags fællessang, af kendte sange fra jazzbogen under koncerterne.

Trods påvirkninger fra de mange orkesteroptrædener har The Duch All Stars Jazzband helt sin egen ”sound” som sin fælles musikopfattelse. Det kan opleves i samspillet og udførelsen af de enkelte numre. Sammensætningen er Frits Louwerens på trommer, Jacuques Kingma på bas, Jan Gombert på banjo/guitar, Hent van Muijen på trombone, Eugéne de Brunijn på clarinet/saxofoner og orkesterets leder Frans van Wasbeck på trompet/cornet. Orkestermedlemmerne er ligeledes fantastiske vokalister.

Orkesteret spiller med begejstring, spontanitet og en medlevende præsentation. En oplevelse Jazz i Støvring’s rigtig mange medlemmer og publikum vil kunne opleve i Stubhuset.

Inden koncerten serveres der skærebuffet med tilbehør og dessert.


e-max.it: your social media marketing partner