Torsdag den 8. september 2016 fejrede Børnehaven Bavnebakken traditionen tro Sangens dag.

I år var der tilmeldt ikke færre end 20 tilmeldte dagplejere og -børn.

Børnene sang flere børnesange, og de ældste børn sluttede af med at synge Hodja fra Pjort.

STØVRING: Igen i år var der inviteret dagplejere og deres dagplejebørn til at komme og synge sammen med børn og voksne i børnehaven.
Forventningsfulde børnehavebørn ventede spændt på at møde deres tidligere dagplejere, venner og små søskende fra dagplejen, så der var glæde og smil på legepladsen. Ikke kun børnene nyder godt af denne dag – også personalet i børnehaven og dagplejere kan lære hinanden at kende.
I år slog man rekord med 20 tilmeldte dagplejere med deres godt 80 børn – foruden alle børnehavens egne børn, så der var dejligt med liv på legepladsen.
Dagen startede med velkomst fra børnehaven, hvorefter alle sang flere små børnesange med fagter til – for både børnehavebørn og dagplejebørn. Børnehavens ældste børn sluttede af med at synge Hodja fra Pjort  som børnene har sunget efter de har fået læst bogen på stuen.

_ _ _

Små synger sammen startede i september 2008, som en del af sangens år, og har siden været en del af Børnehavens program i september måned. Ikke kun fordi det er en hyggelig og god dag for børn og voksne, men fordi alle i denne anledning også er med til at styrke børnenes sprog og sociale kompetencer.
Internationale undersøgelser viser nemlig, at sangen har en stor indflydelse på sprogdannelse, samtidig med at sang og fællessang er med til at styrke de sociale kompetencer hos børn.
Sang og musik er tilmed godt for børnenes motorik.


e-max.it: your social media marketing partner