Det har stået på længe, men nu er det lige før Stubhusrevyen er klar med dette års revy. Kostumer og rekvisitter er ved at være på plads, skuespillerne øver teksterne igen og igen, musikken spiller - Stubhusrevyen 2023 er ved at være klar med deres 20 års jubilæums-revy!

Publikum kommer i den rette stemning, så snart de træder ind i Stubhuset, for der vil man møde nogle fra revyholdet, som står klar til at byde velkommen. Det har vi gjort alle årene, og det er noget af det, backstage gruppen ser frem til.

- Stubhusrevyen er i bogstaveligste forstand hængt op, nu hvor der hænger plakater rundt omkring i Støvring og i nabobyerne i kommunen. Det er en af de opgaver i forbindelse med revyen, som giver holdet en god anledning til at få en lille snak. Der er mange der giver os en kommentar og positive tilkendegivelser, når vi går rundt i de forskellige butikker - så det er dejligt med den store opbakning, vi altid møder, siger en glad revydirektør. 

Hvad man kan opleve i årets revy forbliver en hemmelighed, men man kan dog godt røbe, at også i år kommer man ikke uden om opgravningen på Hobrovej. Det har været et emne i alle de år revyen har skrevet tekster, så den gode Hobrovej kan også fejre 20 års jubilæum.

Derudover vil der også være et emne, som er uundgåeligt at skrive om, nemlig energikrisen, så den er der også taget godt fat om. Sidst, men ikke mindst, vil der også i år være en masse gode sange, så det er en bred vifte der spredes ud, når revyen går på scenen i Stubhuset den 10., 11. og 12. marts

Det går hurtigt med billetsalget, så hvis man vil ha’ sig et godt grin, skal man ikke vente for længe med at købe billetter.

Cirkus Rebild laver forestilling i årets revy.

Maria, Johanne og Thea er klar til at begå mytteri.

e-max.it: your social media marketing partner