Rekordstort fremmøde til Banko
Bankospillet var flyttet til torsdag aften, og det var en stor succes. Antallet af spillere var fordoblet med 150, og de tog i alt 40 sponsorerede gaver med sig hjem. Støvring Tennis stod for en perfekt afvikling og en veloplagt opråber satte en hyggelig ramme for spillet.

Streetfood og byvandring satte også rekord
Streetfood passer godt til Støvring. De fem forskellige madboder langede 750 kuverter over disken, og det gav et tætpakket telt og et fyldt torv. Det nye tiltag med vinbar en stor succes. Der blev udskænket 200 glas vin sammen med kyndig vinvejledning. 

Byvandringen med de to udvalgsformænd, Lene Aalestrup og Kim Edberg i spidsen rundt til de kommende udstykninger, sundhedshus, bro ved Klepholmvej, nye institutioner og planerne for Mastrupsøerne trak rekordstort antal borgere. 65 gik med på turen og spørgelysten var så stor, at turen strakte sig over to timer. 

HavneBYfesten glæder sig over, at Rebild Ungdomsklub, SSP og en nydannet forældregruppe fik kæmpe succes med alkoholfri fest i Ungehuset med blandt andet koncert med ADHD.

MIGU begejstrede
Den gratis morgenkaffe med rundstykker lørdag morgen trak omkring 150 personer, hvilket er færre end sædvanligt. Anderledes populært var gensynet med Klovnen MIGU, der henvendte sig særligt til børn under 10 år. Det gjorde han mesterligt, og pladsen foran scenen var fuld af små børn med forældre og bedsteforældre.

Mange børn tog videre til Nordsøoceanariets bod, hvor der både var muligt at bestemme fiskearter og få viden om hvaler med mere.

Fiskekonkurrencen i Buderupholm Fiskesø blev vundet af Willy i kategorien over 12 år med en fisk på 2,5 kg. Under 12 år blev vundet af Emil med en fisk på 1,5 kg.

Høvdingebold og Støvrings bedste cowboy
Høvdingeboldturneringen blev skudt i gang, og der er helt sikkert basis for at udvide med flere hold næste år. I al ubeskedenhed løb ”Mesterholdet” med titlen som Støvrings bedste høvdingeboldhold.

Støvrings bedste rodeorytter under 20 år er Lisbeth Bach, og over 20 år er det Peter Jepsen.

Populær skattejagt
Frokostmenu lørdag blev et hit med 150 solgte kuverter, og den nye skattejagt som Støvring løbe- og gå klub stod som arrangør af blev et kæmpehit. 250 deltog i skattejagten rundt i 8 butikker, og den heldige vinder af gaverne til en værdi af 5.000 kr. blev Nicklas F. Andersen.

Borgmesteren i Café Hack
Søren Dahl gæstede Støvring som en del af de 17 Verdensmål. Han havde samtalesalon efter Café Hack konceptet med Rebild Kommunes Borgmester, Leon Sebbelin. De kom rundt om en del emner indenfor temaet ”Energi i By og Bolig”. 

Hjemmeværn, boder og gode tilbud
Der var lørdag mange boder fra foreningerne, børnekræmmere og besøg af hjemmeværnet, og så var Støvring butikker ude med supergode HavneBYfesttilbud, som kunnet erhverves til Open by night om fredagen eller lang lørdag.

Grisefesten trak for få
Eneste malurt i en ellers vellykket HavneBYfest var grisefesten lørdag aften. Her var kun solgt 105 billetter. Det var en halvering i forhold til sidste år, så arrangørerne vil den kommende tid særligt evaluere på lørdag aften. De der kom skabte en god fest, og ud af aftenen kiggede mange forbi. Baren var som sædvanligt bemandet af SIF Fodbolds fodboldkvinder, der endnu en gang klarede det perfekt. 

Tak
Byfestudvalget og Støvring Handelsstandsforening siger tak til alle, der var med til at skabe en god byfest og på gensyn sidste uge i august 2020.

 

e-max.it: your social media marketing partner