DcH’s Eftersøgningstjeneste, Kreds 1, som dækker området fra Skagen til Hobro, var lørdag den 1. februar inviteret til fællestræning i Rold Skov. 

Der var som altid stor opbakning, og 15 hundeførere og 18 hunde var på spændende opgaver i skoven, hvor de skulle finde tabte genstande. Dagen forinden havde de to eftersøgere fra Støvring DcH, Sanne Asmussen og Annette Rasmussen, været ude i skoven for, at ”tabe” briller, ure, telefoner og tegnebøger. 

- Med den muntre stemning, som altid høres og mærkes når vi er samlet, startede dagen med knus, ønsker om et godt nytår, et glas bobler og kranskage imens jeg gav de nødvendige informationer, fortæller Sanne Asmussen, som sammen med King er en del af det stærke eftersøgningsteam. 

De næste timer foregik med et flot samarbejde med hundene i skoven, hvor 52 ud af de tabte 54 genstande med fælles hjælp blev fundet. 

- Vi er i Kreds 1 et stærkt team, hvor det, at vi kender hinanden og ved både hvilke hunde og mennesker, som arbejder bedst sammen, er en stor fordel, fortæller Annette Rasmussen som selv har to eftersøgningshunde.

Næste punkt på dagsordenen var frokost i et lunt klubhus, hvor snakken gik lystig om både dagens opgaver, samt de opgaver, som eftersøgerne bliver sendt ud på, når de bliver ringet op af en kunde, som har tabt en ejendel.  

Efter en lækker festmenu sluttede dagen med endnu en opgave. Her skulle hundene på klubbens træningsarealer finde sponsorgaver, som var fyldt med hundelækkerier, hvorefter alle vendte trætte og glade hjemad.

 

e-max.it: your social media marketing partner