Traditionen tro, afslutter industrimuseet Godthåb Hammerværk sommersæsonen med en festlig og medrivende jazzkoncert i den gamle smedje den 21. august. 

Igen i år er det Advokatens New Orleans Jazzband, som med deres smittende humør og festlige repertoire af gospel, evergreens og glad New Orleans jazz, der stiller op i smedjen.

Øl og vin er af hammerværkets egen serie af drikkevarer, som desuden kan købes lokalt.

Den gamle smedje fremstår stort set, som den har gjort siden 1915 og den er i anledning af koncerten pyntet op med fyrfadslys. Mellem de gamle maskinhamre, ambolte og andre maskiner er der opstillet borde, hvor den medbragte madkurv kan nydes inden koncerten begynder. 

Der er ligeledes mulighed for at købe billet til kaffe/te ad libitum samt lagkage ved billetkøb.

Oplev den unikke stemning i smedjens rå industrilokale i gode venners lag med glad New Orleans jazz, spillet af humørfyldte musikere i en atmosfære præget af gamle maskiner, værktøj, ambolte og esser og hvor man svagt kan fornemme duften af smøreolie, stenkul og måske lidt sved fra de sodsværtede smede i fordums glansperiode i Zinck’s fabrik. 

Og akustikken i det højloftede lokale med det karakteristiske shed tag er på højde med de bedste koncertsale.

Hele koncerten vises på storskærm, så man kan følge bandet fra alle steder i lokalet. Dele af koncerten vil senere være at finde på Youtube. Vi gør opmærksom på, at publikum ikke vil være en del af det, der publiceres på YouTube.

Glæd jer til en herlig aften med familie og/eller i gode venners lag med jazz i smedjen på Godthåb Hammerværk - et levende industrimuseum.

Af Knud Bentsen, formand for støtteforeningen for Godthåb Hammerværk

e-max.it: your social media marketing partner