Kinorevuen i Skørping viser i denne uge bl.a. følgende nye film:

Dune
Tag med på et mytisk og storslået eventyr. Paul Atreides er en begavet, ung mand født til at opnå noget ganske særligt. For at sikre sin families og sit folks fremtid må han drage afsted på en rejse til universets farligste planet. Ondsindede kræfter kæmper om planetens mest dyrebare ressource - et middel, der kan åbne op for menneskehedens største potentiale. Kun de, der kan overvinde deres egen frygt, vil overleve. 

Dune er for science fiction-litteraturen, hvad ’ingenes Herre er for fantasy: En storsælgende roman med et mangfoldigt og gennemarbejdet univsers fyldt med unikke karakterer, særlige steder og mytologi.

Forsvundet til Halloween
Lørdag skrues der op for uhyggen for hele familien, når Kinorevuen i skørping præsenterer den nye danske familiefilm Forsvundet til Halloween. Filmen er en morsom og underholdende fortælling om en lillesøster, der forsvinder sporløst på Halloween aften, og en storebror og ven, der blandt zombier og skeletter sætter jagten ind for at finde hende igen. De bærende roller spilles af unge skuespiltalenter, mens prominente navne som Simon Sears, Jakob Fauerby, Marijana Jankovic og Lise Baastrup også er at finde på rollelisten. 

Man følger søskendeparret Asger og Petra, der traditionen tro skal holde halloween sammen med deres nabo Esther. Men dette år er alting anderledes, end det plejer. Asger og Petra har for nyligt mistet deres far, og det er nu første halloween uden ham. Samtidig er Asger og Esther gledet fra hinanden og har mistet deres gamle venskab, og der er nu lagt op til en anspændt aften i familiens skød. Men da Petra pludselig forsvinder sporløst, må Asger og Esther stå sammen om at finde den forsvundne lillesøster. De tager ud i den skøre halloween-aften, og i deres søgen efter Petra støder de på drengen Svend, udklædte zombier, tricktyve og alverdens udfordringer, inden de ender foran det uhyggelige hus, hvor den onde heks bor. Mon det lykkes dem at finde Petra, inden forældrene opdager, at hun er væk?

 

e-max.it: your social media marketing partner