Det er en glad arrangør, Jakob Hansen fra firmaet JH Arrangementer, som fortæller, at der igen afholdes kræmmer- og loppemarked i Gigantium i Aalborg.

- Interessen fra kræmmernes side har været meget stor, for at deltage den 16.-17. oktober, og mange kræmmere er derfor kommet på venteliste, fortæller Jakob Hansen, som derfor kan garantere en udsolgt hal, stopfyldt med antikviteter unikke loppefund og masser af kræmmervarer.

- Coronatiden på halvanden år har sikkert medvirket til den store deltagerinteresse fra kræmmernes side. For dem er det jo nærmest en livsstil, at være til stede på de mange weekends markeder landet over, så de har savnet at komme afsted, fortæller Jakob Hansen. 

- Man har mulighed for at gøre årets handel og finde helt unikke loppefund den 16.-17. oktober, fordi mange har brugt coronanedlukningen til at rydde op på loftet, eller købe nye ting, som de kan sælge på markederne. Så der er store forventninger til, at udbuddet af varer bliver det bedste nogensinde, fortæller Jakob Hansen og forsætter.

- Man forventer mange besøgende, fordi mange har  savnet markederne. For de ældre er gensynet med mange af varerne jo den rene nostalgi, og for de mange børnefamilier, som altid besøger vore markeder, er der igen mulighed for, at finde billige spændende trendy ting til fornuftige priser, slutter Jakob Hansen.

e-max.it: your social media marketing partner