STØVRING: Onsdag den 1. september overtog Julie Bernth Kop & Kande i Støvring efter Pia Damgaard, som efter 20 år har valgt at stoppe.

Julie er på ingen måde ukendt med forretningen i Støvring - faktisk har hun kendt Pia Damgaard siden hun var elev i Kop & Kande i Pandrup i 2009, hvis indehaver er en god veninde af Pia. Hun kom ligeledes i en periode hvor hun var salgskonsulent for Klarborg ofte i butikken i Støvring. Sidste år i november 2020 blev hun ansat som juleassistance, og har siden marts været i butikken efter corona-nedlukningen. Julie har med 7 år i Kop & Kande i Pandrup og 4 år som konsulent en solid faglig baggrund, og føler sig klar til at overtage ansvaret for butik og personale.

Julie, der er 31 år, bor med sin mand og deres to døtre i Støvring. Oprindelig stammer Julie fra Hune, men familien flyttede til Støvring i 2015, hvor hendes mand Søren er opvokset efter et “stop” i Aalborg. Julies familie har altid været selvstændige, så tanken om at få egen forretning var ikke fremmed - faktisk har det altid været en drøm. I perioden som konsulent savnede hun den daglige kundekontakt, og da hun startede i Kop & Kande i Støvring sidste år, fik hun vished for, at det var her hendes fremtid lå.

Livet som selvstændig betyder i perioder mange timer i butikken, men heldigvis er familien indstillet på, at det kan være nødvendigt. Julies forældre havde samme udfordinger, så hun ved om nogen hvor vigtig balancen er. Fritiden bruges på gå og løbeture i naturen.

Støvring har de seneste mange år været i en rivende udvikling med mange nye unge familier, og det har været medvirkende til, at Julie så netop Kop & Kande i Støvring, som et perfekt match. Detailhandlen i Støvring er samtidig kendetegnet med en betydelig andel af yngre forretningsdrivende som tror på Støvring som handelsby. Hun glæder sig til at lære de nye kolleger endnu bedre at kende, og håber, at man i fællesskab kan sætte endnu mere fokus på Støvring som handelsby.

Julie er meget glad og stolt over, at Pia havde tillid til, at netop hun valgte som efterfølger. Der kommer heller ikke til at ske store revolutioner - personalet vil være det samme som kunderne kender, og det er en meget flot og veldrevet forretning hun overtager. Over tid vil Julie selvfølgelig sætte sit præg på forretningen, og hun vil i størst muligT OMFANGforsøge at tilpasse sortimentet kundernes ønsker. Gavekort og tilgodebeviser er selvfølge stadig gældende efter overtagelsen så ingen behøver at bekymre sig om det.

e-max.it: your social media marketing partner