SVENSTRUP: I forbindelse med julen 2020 havde man i Lions Svenstrup den store glæde at kunne uddele julepakker til familier, der har behov for en ekstra støtte i forbindelse med julen. 

Denne gang havde Lions Svenstrup mulighed for at udvide aktiviteten væsentligt i forhold til tidligere år, idet man valgte at anvende en del at de penge, som normalt er sat af til det store adventsarrangement for lokalområdets ældre, til at øge antallet af julepakker. Adventsarrangementet måtte klubben desværre aflyse pga. den aktuelle situation med corona. 

Fra Lions Svenstrup kunne man dermed stille 19 julepakker til rådighed for uddeling. Hver pakke indeholdt købmandsvarer for kr. 500,- samt et gavekort på kr. 250,- som modtageren kan anvende til indkøb efter eget ønske hos hhv. Rema 1000 og SuperBrugsen i Svenstrup, hvor varerne blev indkøbt. 

Udvælgelsen og uddelingen af julepakkerne blev forestået af Sognepræst Anna Sofie Bielefeldt, Svenstrup og Socialforvaltningen, Familiegruppe Sydvest i Aalborg Kommune.

e-max.it: your social media marketing partner