Vi er nu blevet ramt af den værste krise, siden finanskrisen i 2008. Den tog næsten 7-8   år  inden Danmark kom helt op gear igen. Der var mange virksomheder, der måtte dreje nøglen om og lukke med en del konkurser og mange arbejdsløse og tvangsauktioner i kølvandet. Nu havde vi lige lagt det bag os.

Hele verden hænger sammen
Danmark er et lille land. Det skal vi være glade for, og hvis vi alle passer på os selv og hinanden, skal vi nok klare krisen. Denne krise, vi er havnet i, er verdensomspændende. Denne virus spreder sig med lynets hast, og den er ikke til at stoppe. Derfor skal vi allesammen rette os efter myndighedernes informationer og passe  på hinanden, for nu er det ramme alvor.

Det er en svær tid vi er havnet i med mange tomme skoler og læreanstalter, aflyste møder, konfirmationer, fødselsdage og mange andre tiltag  som er iværksat for at undgå yderligere smittede i vores samfund.

Der var i begyndelsen af udbruddet af virusen en hamstringsbølge af mælk, gær, mel, kartofler, toiletpapir og køkkenruller. Dem der gjorde det burde skamme sig. De tænkte kun på sig selv, og ikke på om naboen også havde et behov, så tænk over det næste gang  - for så er der nok til alle.

Denne krise vil vare flere år
Krisen denne gang vil få store økonomiske konskvenser for os alle mange år frem i tiden. Der vil  komme mange firmalukninger, afskedigelser og tvangsaktioner, og der vil nok gå mange år, inden økonomien er på plads igen, da det er hele verden, der er ramt. Vi får en kæmpe stor regning der skal betales.  Der er  dog også to lyspunkter her i denne trælse tid. For det første nu da skolerne har lukket, har lusene det svært og for det andet har vi fået en renere luft der er ikke så stor CO2 udledning. 

Husk nu at rette jer efter myndighedernes informationer og bliv så vidt muligt hjemme og pas på jer selv og hinanden mens Danmark er blevet lagt ned.

Af Karl Andersen, Hobrovej 92 C 2-4, Støvring

 

 

e-max.it: your social media marketing partner