STØVRING: Et hyggeligt sommerstævne i Rebild Sportsrideklub er nu veloverstået. Solen tilsmilede det glade hestefolk, da de lørdag og søndag den 29.-30. juni stod klar på de tre baner i Rebild Sportsrideklub. Flagene var hejst og anlægget flot klargjort med blomster, nyslået græs og renoverede dressurdommertårne. Der var ryttere fra 35 forskellige klubber tilmeldt både spring og dressur, og det blev til imponerende 186 dressurstarter og 113 springstarter fordelt på de 2 dage. 

Blandt de mange startere var ca. 25 ryttere fra Rebild Sportsrideklub, og i år var der også lavet klasser for elevskolens ryttere på elevhestene. 

I dressur løb Signe Uhrenholt Erikstrup på Arcon med 1. pladsen, imens Nynne Rohde Wahl på Arcon blev nr. 2 og Freja Staudt Larsen på Marijke blev nr. 3. Nanna Rohde Clausen, Signe Uhrenholt Erikstrup og Esther Kjær deltog også i spring.

Privatrytterne fra REB løb med fine placeringer i flere klasser. I dressur vandt Laura Kronborg på Kavsgaards Debut begge LD% klasser for heste, imens Victoria Binderup Larsen på Dalsbo’s Moonlight fik en 2. plads i den ene af LD% klasserne. Mathilde Pedersen på Karenslunds Diva vandt begge LA3-6% klasser for heste, en 3. plads i LA1+2% for heste og blev samlet nr. 3 i Rebild Cuppen LA1+2% for heste. Blandt ponyrytterne fik Anaya Rohde Wahl på Viktoria en 3. plads i LC%, og Julie Dahl på Dahl’s Riona vandt en 1. plads i LA2-4%. 

I spring fik Benedicte Schmith på Victoria, Bastian Holm på Nikita og Egeballes Idol samt Celina Bak på Flintdales Eminent flere rosetter for nogle flotte runder uden fejl. Laura Drejer Bjerregaard på Tai Tonai og Emilie Kirkedal Broe på Clements Maximus vandt begge to en 1. plads i LC for ponyer, Sophia Kvist Langley på Bacardi vandt en 1. plads i LB1* + LB2* for ponyer, og Mia Christiansen på Niki fik en 2. plads i LD for ponyer. 

Det var et skønt stævne med højt humør, masser af besøgende og dejlige solskinstimer for både voksne og børn!

Præmieoverrækkelse for elevrytterne 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner