STØVRING: Førsteholdet hos damesenior i SIF Fodbold, Jyllandsserien, hentede forårets første sejr, da det lørdag 6/4 blev til en 3-1-sejr hjemme over Holtet IF. Katja Uhrenholt, Signe Rytter Lund og Lisa Christensen stod for fuldtræfferne til hjemmeholdet.

- Der var heldigvis markant fremgang at spore spillemæssigt i forhold til 1-3-premieren mod Gundersted IF, og vi fik en - i mine øjne - fortjent sejr. Der var lidt malurt i sejrsbægeret. Vi fik tre spillere skadet, siger Jan ”Krølle” Nielsen, SIF-cheftræner, om lørdagens sejr i anden spillerunde.

Keeper Camilla Hvilsom beskadigede en finger, og både Daria Krzos og Stine Balling Olsen pådrog sin lyskeskader.

- Vi har heldigvis en friweekend i næste weekend, og så må vi håbe, spillerne kan komme sig lidt. Camilla Hvilsom er dog nok ude af billedet kampmæssigt mindst 14 dage, vurderer Jan ”Krølle” Nielsen.

SIF kom foran et par minutter før pausen, da Katja Uhrenholt slap igennem og satte bolden i nettet til 1-0. Kampen var meget et slag om midtbanen.

Fem minutter efter pausen blev det 1-1 på et straffespark.

Det var Dea Poulsen, der overtog pladsen i SIF-målet, da Camilla Hvilsom måtte udgå, og den opgave klarede Dea Poulsen fornemt.

Cirka midtvejs i anden halvleg var det indskiftede Signe Rytter Lund, der scorede til 2-1 små 10 minutter efter, hun var kommet på banen, og i kampens døende minutter slog Lisa Christensen SIF-sejren på 3-1 fast på et drøn af et langskud.

Alle 14 i SIF-truppen kom i aktion i 3-1-sejren. Indhopperne var Julie Frank, Dea Poulsen og Signe Rytter Lund.

e-max.it: your social media marketing partner