STØVRING: En af de tidligere dansere og første stageelever, Monica Isa Andersen, havde en drøm. Hun ville stå på en scene. 

Med dans, sang og stage knoklede hun mod sine mål. Det var en fryd at følge. Hendes selvdisciplin og vilje er beundringsværdig, og lørdag den 30. juni stod hun der så. Fremme ved målet. - Det er rørende, at Monica er en af de otte færdiguddannede på Musicalakademiet i Fredericia dette år 2018, fortæller indehaver af Dance & Stage Støvring, Louise Hejlskov og stageanføreren Børge Boyding, som selv var nede at opleve hende til et af de afsluttende Showcases. Man bliver så umådelig stolt af hende, og nu kan vi alle glæde os til at opleve hende som professionel på landets musicalscener, fortæller Louise Hejlskov.

En anden af de første stageelever, Martin Jørgensen, er også blevet voksen og er nu selv en del af lærerteamet på Stageholdene. Han kan ofte opleves på Hernings musicalscene, hvor han også var med i deres store jubilæumsopsætning af Les Miserable. 

Dance & Stage er som alt andet sport, nu gået på sommerferie, men forberedelserne til den nye sæson har været i gang længe. I uge 36 åbnes dørene atter for fuld udblæsning i Støvring-afdelingen med dans for alle aldre i flere forskellige stilarter i - med masser at se frem til og glæde sig til.

e-max.it: your social media marketing partner