REBILD: Støvring Håndbold deltog i 7 ud af 8 finaler.

Turneringen, som strakte sig fra skærtorsdag til p åskedag, blev i lighed med tidligere år afviklet i en god og sportslig atmosfære, og de deltagende hold leverede mange spændende og seværdigekampe. 

Alt i alt en forrygende turnering med masser af aktivitet i syv haller i Rebild kommune, hvor afviklingen af de godt 215 kampe, fandt sted.

Arrangørerne fra Støvring Håndbold kan se tilbage på endnu et vellykket og succesfuldt håndboldstævne, og Jesper Jensen fra styregruppen udtrykker sin store tilfredshed med afviklingen af stævnet: - Det hele er gået over al forventning og vi har fået utrolig mange positive tilkendegivelser fra deltagerne.

- Akilleshælen i stævnet er det store behov for frivillige hjælpere, hvor der i alt skal bruges over 250 personer til alt fra bespisning og brandvagter på skolerne over tidtagning og turneringsafvikling til opsyn ved diskotek og i svømmehal. Heldigvis havde mange igen i år valgt at bruge noget af deres påske som frivillige hjælpere og dermed ydet en stor og uundværlig indsats, slutter Jesper Jensen.
_ _ _

Ved dette års Puma Handball Cup blev der uddelt 1. præmier til følgende klubber:

U10 piger: 

Støvring Håndbold

U10 drenge: 

HA85 Hvinningdal

U12 piger: 

Slesvig IF

U12 drenge: 

IK Frem Skørping

U14 piger:  

Slesvig IF

U14 drenge: 

Vrå/Børglum IF

U16 piger: 

Vra/Børglum IF

U16 drenge: 

HCI

 
e-max.it: your social media marketing partner