De handlende i Støvring er meget taknemmelige for den forståelse og fine opbakning man oplever i denne problematiske tid.

STØVRING: Corona-krisen har fået tag i hele landet, og Støvring er selvfølgelig ikke undtaget. Medlemmerne af Støvring Handel og Erhverv har truffet de nødvendige forholdsregler der sikrer, at risikoen for smitte minimeres. Der bliver selvfølgelig ikke lukket flere kunder ind i butikkerne end myndighederne foreskriver og alle opfordres til at holde afstand ligesom der er stillet håndsprit til rådighed for kunder og personale.

Yderligere tilbyder flere medlemmer vareudkørsel, hvis man ikke har mulighed eller er tryg ved at handle i de fysiske butikker. Mange tilbyder også online handel både via egne webshops og Facebook.

Selvom de handlende har foretaget alle de nødvendige foranstaltninger, mærker man naturligvis tilbagegang i handlen, og derfor er det uhyre vigtigt, at bakke om om de lokale forretninger, så vi alle forhåbentlig kommer godt ud på den anden side af krisen.

Af Lisa Kjær, formand for Støvring Handel & Erhverv.

e-max.it: your social media marketing partner