SKØRPING: Kinorevuen i Skørping viser i denne uge bl.a. følgende nye film:

Drømmebyggerne
12-årige Minnas liv bliver vendt på hovedet, da den nye bonussøster Jenny flytter ind. Jenny er en plage, og Minna vil have hende ud af sit liv! En nat møder Minna Drømmebyggerne og opdager, at hun kan ændre Jenny ved at ændre hendes drømme.

Men at ændre drømme har store konsekvenser. Så Minna må redde Jenny i drømmeverden for at redde sin familie i den virkelige verden.

Spioner på missioner
Spioner på missioner er et helt nyt og sjovt eventyr med masser af humor for hele familien! Verdens mest tjekkede hemmelige agent Lance Sterling og det akavede teknologi-geni, Walter, må mod alle odds arbejde sammen på den ultimative mission, som kræver en helt speciel forklædning: Lance forvandles til en modig, imponerende, majestætisk… due!

Med masser af humor, skøre agent-gadgets, god musik og action er Spioner på missioner Vinterferiens store familiefilm i biograferne! Filmen er med dansk tale.

Bag Spioner på missioner står Blue Sky Studios kendt for Ice Age filmene, Ferdinand m.fl. 

Parasite
Sydkoreanske Parasite vinder som den første ikke-engelsksprogede film nogensinde en Oscar for Bedste Film. Foruden hovedprisen vandt Parasite for bedste instruktør, originale manuskript og internationale film. 

Kinorevuen har filmen på programmet igen fra lørdag den 22. januar

Årets Guldpalme-vinder, den sydkoreanske auteur Bong Joon Hos Parasite, skiller sig ud som et kompromisløst og tankevækkende filmværk - både hvad angår æstetik og indhold. Parasite pendulerer i sit uudgrundelige genremiks fra komedie til thriller og serverer samtidig en iskold bredside mod samfundets stigende ulighed.

Ki-woo bor sammen med sin søster, Ki-jung, og sine forældre i en snusket kælder i Seouls slumkvarter og drømmer om en bedre tilværelse. Muligheden opstår pludselig, da Ki-woo på sin vens anbefaling får et job som engelsktutor for den unge Da-hye, hvis rige forældre betaler godt for lektiehjælpen. Hurtigt aner Ki-woo, at han med enkle manøvrer kan infiltrere familien og samtidig sikre sin egen, og pludselig er den kreative Ki-jung ansat som kunstterapeut for Da-hyes uregerlige lillebror, faderen Ki-taek som chauffør og moderen Chung-sook som husholderske. Som parasitter æder de sig grådigt ind på den intetanende families domæne, men lykken varer kort. For en uventet trussel lurer lige under dem og bebuder afsløring, hvis de ikke handler hurtigt.

Klovn The Final
Efter Klovn The Movie (2010) og Klovn Forever (2015) kommer Klovn The Final til at lukke og slukke for Casper Christensen og Franks Hvam filmtrilogi, der alene med de to første film solgte over 1,3 mio. biografbilletter. 

Casper og Frank har fra starten tænkt Klovn-filmene som en taburet med tre ben: Fortællingen om den moderne mand og de trevigtigste ting i hans liv: Faderskab, venskab og ægteskab. De tre temaer har fået hver sin Klovn-film. I Klovn The Movie handlede det om Franks kamp for at blive far. I Klovn Forever  handlede det om venskabet med Casper. Og i Klovn The Final handler det om kærligheden. Klovn The Final bliver en sidste tåkrummende pinagtig og vanvittig Klovn-rejse på det store lærred. 

Hvor den tredje film helt konkret bærer Casper og Frank hen, forbliver en hemmelighed lidt endnu. Men det kan dog afsløres, at handlingen tager sit afsæt i, at Frank runder de 50 og får mulighed for at kigge på sit eget liv udefra. Alt er på spil.

Birds of Prey
Har du hørt den om politibetjenten, sangfuglen, psykopaten og mafiaprinsessen? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) er en hæsblæsende fortælling fortalt af Harley selv - som kun hun kan gøre det. 

Den unge pige, Cass, er blevet skydeskive for Gothams mest kriminelle og narcissistiske skurk, Roman Sionis, og hans sadistiske håndlanger, Zsasz. Hele byen er på den anden ende, da alle indbyggerne går ind i jagten på den unge pige. Harley, Huntress, Black Canary og Renee Montoyas veje krydses, og den mærkværdige firkløver har intet andet valg end at slå sig sammen i kampen mod Roman.  

 

e-max.it: your social media marketing partner