STØVRING: Nu kan man også købe revykage og kaffe til revyen om lørdagen, og det er godt for der er nemlig udsolgt til om søndagen.

- Det er helt nyt, men da vi har oplevet at mange gerne vil have en kop kaffe og et stykke kage inden revyen, og da der nu er udsolgt til forestillingen om søndagen, har vi besluttet at åbne op for muligheden for at kunne gøre det samme til lørdagens revy - så derfor står kagebordet klar, når dørene åbnes kl. 13.00, siger Conny Blicher, som glæder sig til snart at kunne præsentere årets revy Må man det?

En titel, som helt lever op til navnet, da man flere gange gennem revyen vil opleve nogle sange og sketches, som netop handler om hvad man må og ikke må for at undgå krænkelser. 

Som mange sikkert har bemærket, hænger der plakater rundt omkring i Støvring og i nabobyerne, hvor skuespillerne stiller spørgsmålstegn ved, hvad man kan og ikke kan.

I år er der seks skuespillere på scenen, så derfor vil man også opleve at et par af backstage folkene, nemlig Lone Villadsen og Henrik Kristoffersen, har fået nogle roller i dette års revy. 

Lige nu arbejder alle på holdet hårdt for at blive klar til uge 10 hvor det går løs den 6., 7. og 8. ma

e-max.it: your social media marketing partner