STØVRING: - Billetsalget til dette års Stubhusrevy er rigtig godt i gang. Der er dog stadig mulighed for at købe billetter til alle vore forestillinger, selv om salget går stærkt lige nu og der kun er få billetter tilbage til vore søndagsforestilling, oplyser Conny Blicher.

- Sidste år ændrede vi spilletiderne til vores lørdagsrevy, sådan at det var kl. 14.00, og det gør vi igen i år, da det viste sig at der var stor interesse for det. Den eneste ændring vi har foretaget i år, er at der ikke er spisning inden revyen om lørdagen, men som der altid har været er der mulighed for at nyde en tapas anretning inden premiere forestillingen fredag aften, fortæller Conny.

Revyholdet har travlt med at øve, og derfor var hele holdet samlet i søndags, hvor der blev øvet og lavet opdateringer på, hvad der skal fremskaffes af rekvisitter og kostumer. 

Et af de numre der blev øvet på, var en sketch der handler om noget som mange af os måske kender til, nemlig det at have svært at falde i søvn når man er kommet i seng. Tankerne begynder at myldre frem, og hvordan det ser ud i årets revy kan man se når Bente og Tasja fortolker problemstillingen. En anden sketch beskriver, hvad man som bedstemor skal forholde sig til, når man skal passe sit barnebarn. Der så meget der skal tages hensyn til og passes på, så det kan være svært, når man gerne vil være den bedste bedste. 

Hvordan det hele udvikler sig kan man se når revyholdet går på scenen i Stubhuset den 6., 7. og 8. marts.

e-max.it: your social media marketing partner