STØVRING: Det er en stolt og glad Jonas Søgaard Poulsen, der har modtaget nyheden om, at Din tømrermester i Støvring ApS er udråbt som finalist til Årets Håndværker i kategorien Tømrer 1 ansat.  

Når kåringerne af Årets Håndværker 2020 finder sted torsdag og fredag den 2. og 3. april i Cirkusbygningen i København, vil også Støvring være  repræsenteret til det stort anlagte awardshow. Jonas Søgaard Poulsen – Din tømrermester i Støvring ApS,  er nemlig finalist til Årets Håndværker 2020.

Blandt landets bedste håndværkere
Håndværksfirmaer, fordelt på 24 forskellige fagkategorier, har opnået at blive udråbt som finalist baseret på de kundeanmeldelser de modtaget på landets største anmeldelsesside for håndværkere www.anmeld-haandvaerker.dk. Virksomheden er blandt landets bedst anmeldte håndværkere, og deltager i kåringerne af Årets Håndværker 2020.

- Hver dag, kæmper vi for at levere den bedste service til vores kunder. Vi er naturligvis glade for og stolte af den anerkendelse, en finaleplads til Årets Håndværker  2020 giver, fortæller Jonas Søgaard Poulsen, som står i spidsen for Din tømrermester i Støvring ApS.

Det går fremad for håndværkerne
- De tusindvis af håndværksfirmaer, som er anvender www.anmeld-haandvaerker.dk, vurderes løbende af deres kunder på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og Årets Håndværker 2020.

- Det er nu niende år vi afholder awardshowet. Året 2020 har vist sig at være endnu et rekordår. Feltet har aldrig været større. Siden sidste år har vi afviklet awardshowet over to dage. Og i 2020 med en stor fremgang i antallet af finalister. Den samlede karakterskala ligger forsat høj på 4,75 ud af 5.0., fortæller Peter Birkelund og fortsætter: - Vi har de seneste år set en klar stigende tendens i danskernes opfattelse af god kundeservice fra håndværkere. I dag er der fuld fokus på kundeservicen, og det skaber mange tusinde gode byggeoplevelser hos danske boligejere.

Ser frem til den store aften
Jonas Søgaard Poulsen fortæller om firmaets forventninger:

- Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets tømrer 1 ansat. Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud. 

Adam Duvå Hall, kendt fra bl.a. TV2 Go’ morgen, vil føre 2.000 håndværkere gennem aftenerne.

e-max.it: your social media marketing partner