SULDRUP: Den 16. januar får Himmerlandshave besøg af sognepræst Jens Jakob Jensen. Han har haft sin opvækst i Suldrup, er ældste søn af Ellen og Ernst W. Jensen. Har haft sin barndom omkring Suldrup Skole, da hans far i mange år var lærer der.

Tog studentereksamen og læste efterfølgende til præst ved Aarhus Universitet, blev gift med Anette i 1974. Umiddelbart derefter afsluttede han sin uddannelse og blev ansat som sognepræst i Øster Hassing og Gaaser Sogne i Vendsyssel, og havde der sit virke i godt 40 år, og fratrådte stillingen i forbindelse med sin 70 års fødselsdag.

I 2018 bosatte familien sig i Aars, og følte det, som om de var ”kommet hjem”. Og siden da har Jens Jakob Jensen fået stilling som sognepræst ved Aars kirke. 

Jens Jakob vil fortælle om, hvordan han oplevede at være barn i Suldrup, krydret med gode historier. 

I februar kommer der fire glade spillemænd fra Randers-kanten, de kalder sig Henne med Venner. De har et bredt repertoire, som leveres veloplagt med godt humør. Henne har sunget gennem en hel menneskealder og holder meget af at synge pikante og morsomme viser. Leif er altid god for en historie og synger gode gamle viser, som huskes fra barn- og ungdom og tillige spiller han på trommer og savblad. Ebbe har sunget og spillet på guitar i over 50 år. Ivar spiller guitar og mundharpe, og synger de eftertænksomme og underfundige viser.

I marts får vi et besøg af Niels Jørgen Odgård og Heidi Bunk Sørensen, Niels Jørgen med revyviser og Heidi på klaver. De har før underholdt med deres skønne sang og musik på Himmerlandshave, og vi glæder os til at høre deres repertoire. 

Der er bankospil en gang om måneden i januar, februar og marts. Bankospillet foregår i samarbejde med Sønderup/Suldrup Seniorer. Der kan vindes kontanter ved pladen fuld, et æble som sidemandsgevinst, på rækken er der kaffe. Der er også gevinst på indgangsbilletten. Og i det amerikanske lotteri er der vin. 

Mød endelig op til hyggelige eftermiddage på Ældrecentret Himmerlandshave. Alle er velkommen! 

e-max.it: your social media marketing partner