Støvring IF Fodbold afholdt i dagene 27.-30. december det traditionsrige julestævne – Technica Cup - i Støvrings to haller.

Det var 49. gang, at Støvring IF Fodbold afviklede julestævnet, og i år var der atter over 300 hold tilmeldt.

Alt i alt forløb stævnet stort set efter planen, og der blev udkæmpet mange gode, spændende og seværdige kampe i løbet af dagene.

Den umiddelbare reaktion fra de deltagende hold var igen i år meget positiv, blandt andet fordi kampprogrammet blev afviklet til tiden og fordi der var mange flotte sponsorpræmier. Under præmieoverrækkelserne blev alle kaldt frem for at modtage præmier – specielt de yngste var meget stolte over dette tiltag, som man ikke oplever særlig tit. 

Hos de allermindste (årgang 06 og 07) havde Støvring IF arrangeret kampene, således at der blev spillet tre mod tre på halv bane. Dette initiativ har nemlig tidligere år vist sig at være et rigtig godt tiltag, idet det giver tætte kampe og samtidig får de yngste spillere meget spilletid.

I de ældste årgange havde klubben igen i år succes med at afvikle kampe på store mål (7-mands mål) - et spil, som der ikke findes mange steder, men som er et godt og anderledes tiltag i forhold til øvrige stævner i området.

Et så stort stævne, der foregår over fire dage, kræver rigtig mange hjælpere til f.eks. tidtagning, uddeling af spurtpræmier samt dommere i de yngste årgange. Uden denne hjælp fra de mange frivillige kunne julestævnet i Støvring ikke afvikles på en så tilfredsstillende måde og med så mange positive tilbagemeldinger fra de deltagende klubber.

Støvring IF Fodbold kan således se tilbage på et særdeles vellykket stævne og klubben glæder sig til næste julestævne sidst i december 2020.


                                                                                                                                  

e-max.it: your social media marketing partner