STØVRING: Lørdag 30. november kom en særlig gæst til Støvring. Mange børn mødte spændte op på stationen, hvor de sammen med deres forældre og borgmester Leon Sebbelin ventede på, at Julemanden skulle dukke op. 

Forventningens glæde blev forløst, da en rødklædt skikkelse med et langt, hvidt skæg kom gående ud af stien fra Støvring Ådale. Under armen havde julemanden en kurv med slik, som han delte ud af. Nogle fik et dejligt gensyn med den glade julemand, mens andre hilste på ham for første gang. 

Inden forsamlingen i samlet flok vandrede op til Bytorvet, blev lysene i juletræet på togstationen tændt. På bytorvet holdt Leon Sebbelin, traditionen tro, sin juletale, der bød på en julehistorie, og en venlig påmindelse om at tænke globalt og handle lokalt. Afslutningsvis tændtes igen lysene i juletræet – denne gang på Bytorvet. 

Børnene fik efterfølgende mulighed for at se Leons fine borgermesterkæde og sågar prøve at få den på. Med lys i juletræerne og en visit fra julemanden, er julen for alvor i gang.

Af MH & JFM

Billederne her er venligst stillet til rådighed af fotograf Flemming Strømsholt.

FS2
FS1
FS3
FS4
FS5
FS6
FS7
FS8
FS9
FS10
FS11
FS12

e-max.it: your social media marketing partner