Ø. HORNUM: I 2023 er forventningen at Øster Hornum Hallen bliver udvidet...

- med et varmtvandsbassin, store lokaler til fitness, multirum, nye omklædningsrum, kæmpe cafeområde, store mødelokaler og et springcenter samlet kaldet MeNaTeket.
Rebild kommune har i efteråret 2019 bevilliget 10  millioner til projektet, som udmøntes i 2022 og 2023. Projektgruppen bag MeNaTeket mødtes tirsdag den 19. november til et opstartsmøde, hvor den fremtidige fundraisingstrategi, sammen med projektets bæredygtighed og klima optimeringer af eksisterende og nye bygninger,  blev diskuteret og tiltag planlagt.
Det samlede om- og nybyggeri har en, for nu estimeret pris på 26 millioner kroner, og derfor skal der stadig rejses mange penge. Jo før alle penge er samlet jo før kan byggeriet begynde.
Man håber på stor opbakning af alle borger og hele  oplandet. Det jo er ikke kun en ombygning for Øster Hornums borger, men for hele Rebild kommune.
Projektgruppen bag MeNaTeket vil i løbet af foråret  indbyde alle interesserede til et informationsmøde i Øster Hornum Hallen, men allerede nu kan man donere sin flaskepant til MeNaTeket ved flaskeautomaten i Brugsen i Øster Hornum. Man kan også donere igennem DGI, hvorigennem donationen til MeNaTeket er fradragsberettiget. Alle beløb er velkomne og større sponsorater kan aftales.

Der kan doneres flaskepant til NeNaTeket i Brugsen i Øster Hornum.

e-max.it: your social media marketing partner