SKØRPING: Hvervekampagnen, som har kørt i september og oktober i Kinorevuen, er blevet en succes. 

Det fortæller Janni Bøgsted Kjærgaard, næstformand i Kinorevuerns bestyrelse: - Der kommer dagligt nye medlemmer til for tiden, og nu er vi oppe på 272 medlemmer, hvilket er mere end en fordobling af medlemstallet, som var nede på 130 medlemmer, da kampagnen begyndte. Vi har gjort flere forskellige tiltag i kampagnen, fortæller Janni Bøgsted Kjærgaard. 

- F.eks. viser vi før hver almindelig spillefilm en forfilm, lavet af bestyrelsesmedlem Jens Lindberg, som med et meget stort glimt i øjet handler om, at man bliver glad af, at være medlem af Kinorevuens Venner. 

- Det er blevet meget mere synligt på hjemmesiden, at Kinorevuen er en foreningsdrevet biograf, og det er ligeledes fremhævet i det nyhedsbrev, som over 700 borgere får på mail med ugens program. 

- Vi har afholdt små konkurrencer med udtrækning af gaver på Facebook. Og Hans Rønnau fra bestyrelsen, med ansvar for den populære Seniorbio, har indledt hver forestilling i seniorbio med en fortælling om, hvor meget et medlemskab betyder for biografens fremtid, samt hvad der følger med af goder i et medlemskab. 

- Vi har arbejdet for sagen, konstaterer Janni Bøgsted Kjærgaard, og slutter: - Vi er megt tilfredse. Vi viser film for alle og enhver, men en stor og solid medlemsskare er som foreningsbiograf en af grundstenene i vores demokratiske fundament, og der er fortsat plads til mange flere medlemmer.

 

e-max.it: your social media marketing partner