Lørdag den 21. september byder Øster Hornum Fjernvarmeværk og Øster Hornum Vandværk alle interesserede til ”Åben By” rundvisning i Øster Hornum.

Dagen starter med morgen-menu i hallen. Her får repræsentanter fra Lokalrådet, MeNaTeket, Borgerforeningen, Forsamlingshuset, Dagli’Brugsen, Cirkelslaget og Nybolig mulighed for at orientere om aktuelle og fremtidige tiltag i byen.

Det vil være muligt for børnene at hygge sig i legehjørnet.

Herefter vil der være guidede rundvisninger på forskellige lokaliteter som Aalborg Smedeservice v/ Mads Meyer, Kaj Bisgaard ApS, Murer og aut. Kloakmester, Nibe/Øster Hornum VVS v/ John Christensen, og på Varmeværket og Vandværket kan man studere varmemålere og vandmålere med kyndig vejledning. 

Der er selvfølgelig mulighed for kun at deltage i én eller flere rundvisninger. Når der er et vist antal personer til stede på lokaliteten starter rundvisningen.

- Der sker rigtig meget i Øster Hornum for tiden – nye byggemodninger og  boliger skyder op flere steder i byen. Derfor vil vi også gerne ”slå et slag” for den nye udstykning Cirkelslaget, fortæller Poul Gert Poulsen fra Varmeværket. Derfor er Nybolig, som sælger grundene på Cirkelslaget, og Michael Sondrup, som er den private udstykker, også til stede. 

”Åben By”-rundvisningen slutter i Hallen, og forinden har der været mulighed for diverse smagsprøver i Dagli’Brugsen.

e-max.it: your social media marketing partner