STØVRING: En dejlig sommer og en ekstra sensommer er ved at være forbi og det er tid til at tænke på efteråret og vinterens aktiviteter.

 Det er også signalet til sæsonstart i Støvring-koret, nemlig torsdag, den 12. september, hvor koret indleder efterårssæsonen med øveaften i Huset i Støvring. 

Koret har tidligere øvet i Karensmindeskolens sanglokale, men efter flere koncerter i Huset, opstod der et ønske om også at kunne øve i dette skønne lokale med en fantastisk akustik, og dette ønske er nu blevet en realitet. Et godt øvested gør oplevelsen ved at synge i kor endnu bedre. 

Måske kunne du tænke dig at være med? Koret består af godt 30 engagerede og sangglade medlemmer og der er plads til flere. Kunne du få lyst til at være med, kontakt gerne korets leder Inge Brink Nielsen og kom  ”med på en lytter”. Nodekendskab er en fordel, men ikke en nødvendighed.

Korets repertoire spænder bredt med rytmiske arrangementer og tekster på såvel dansk som engelsk.

Et af højdepunkterne i forårssæsonen var korets deltagelse ved opførelsen af værket Den mindste dråbe med lokale Johanne Grønkjær Lorentzen som komponist og korets medlem Henrik Larsen som tekstforfatter. Værket blev komponeret i forbindelse med klimaugerne.

- Vi glæder os til efterårssæsonen og til nye udfordringer under ledelse af vores dygtige korleder, Inge Brink Nielsen.

e-max.it: your social media marketing partner