SULDRUP: Kom og vær med, når Himmerlandshave holder åbent hus på torsdag den 12. september.

Efteråret nærmer sig, dagene bliver kortere og der bliver mere tid til indendørs hygge. 

På Himmerlandshave kan man måske blive inspireret til en ny aktivitet i vinter. Der er sangkor, seniordans, kreativ gruppe, kortspil, IT-kurser og selvtræning i fysioterapien er også en mulighed. Man kunne også få lidt ”selvtræning”, hvis man melder sig som frivillig på Himmerlandshave. Der er mange muligheder, man kan blive lørdagsven, gå-med-ven, skubber til kørestolskaravanen, frivillig ved aktiviteter i dagcentret eller frivillig ved arrangementer.

På Himmerlandshave har man så mange sjove aktiviteter på dagen, som man håber, alle vil være med til at støtte op om. Der vil bl.a. være ”at slå søm i”. Til dem, som ikke kender til den aktivitet, så går den ud på, at få slået et søm ned i en træstub, det lyder banalt, men det er hammer-sjovt.

Der vil også være mulighed for at hygge sig omkring et bål, hvor man har mulighed for at tilberede pandekager. Man gentager den sjove konkurrence fra sidste år, nemlig kagedysten, hvor nogle af beboerne og nogle af de visiterede i dagcenteret skal dyste mod hinanden.  

Tombolaen er altid et hit, så derfor vil der igen i år være mulighed for at vinde gevinster med hjem, hvis ikke man har fået købt en nitte! Der vil også være udstilling fra træværkstedet. Deres flotte håndværk kan pynte i enhver stue. 

Når sulten melder sig er der mulighed for at købe en pølse ved ”pølsevognen”. Arrangørerne håber, at vejrguderne er med arrangementet, så man kan sidde på terrassen eller i haven og få en fantastisk dag sammen. 

Der vil være kaffe på kanden både formiddag og eftermiddag. Om eftermiddagen smager man på kagerne, som er lavet under kagedysten, og så skal der stemmes på hvilken en der er bedst og så bliver det spændende, hvem der vinder. 

Åbent hus er for alle, der har lyst til at komme forbi og kigge, smage, måske vinde, grine og hyggesnakke. 

Alle er selvfølgelig velkommen! Så sørg allerede nu for at sætte kryds i kalender, så man får en hyggelig dag. Vi ses!

e-max.it: your social media marketing partner