STØVRING: Programmet til årets HavneBYfest i Støvring sidst i august er nu færdigt.

Og det er tid til at sikre sig billet til den populære Griseaften i teltet om lørdagen.
Menuen leveres igen i år af slagteren i Meny, der har garanteret mørt og lækkert marineret grillet svinebryst og svinekam garneret med flødekartofler, flutes og en lækker salat.
Der er plads til 200 spisende i teltet, så tag fat i naboen, fodboldholdet, familien og vennerne og vær med til at skabe endnu et brag af en fest.
Arrangørerne sørger for, at alle, der har bestilt samlet, kommer til at sidde sammen, og der er musik under maden, inden der fra ca. kl. 20.00 spilles op til dans indtil kl. 01.00. Fra kl. 20.00 er der desuden fri entre for alle. Skynd jer ned til Bis­gaard eller Wagner og sikr jer en billet.

 

Tilmelding til øvrige aktiviteter
Langt de fleste af aktiviteterne skal man bare møde op til, men vil din forening gerne have en stand, så kig ned til Bisgaard og få en plads. Børnekræmmerne møder bare op, men vil du gerne sikre dig en god placering så kig ind til Bisgaard. I høvdingeboldkonkurrencen er der plads til otte hold.

 

Spændende byvandring med to udvalgsformænd
Byvandringen i Støvring bliver i år med to udvalgsformænd, Lene Aalestrup og Kim Edberg, og rundturen tager udgangspunkt i helhedsplanen, Ådalene samt Sundhedsudvalgets “tre trins raket” (1) Mastruplund med akut og rehabilitering, (2) Ådalscentret og (3) Sundhedshuset).
Turen vil være en smule længere i år og starter traditionen tro på Bytorvet, hvorefter vi går over til Ådalscentret og Ådalens projekt (så første stop Kronhjorten). Herefter videre til Rådyret/børnehaven (stop 2) og Klepholm børnehaven og broprojektet (stop 3). Idrætsområdet ved Materielgården og overfartsvejen til Karensmindesskolen (stop 4). Videre til Mastruplund og Mastrupsøerne (Stop 5). Retur via Rådhuset/kulturmiljøet (stop 6) og forbi Jutlander Banks nye område med byggeriet (stop 6). Herefter retur til Bytorvet. Turen bliver lidt længere end ellers, men mød friskt op fredag eftermiddag. Turen er gratis og kræver ingen tilmelding.

HavneBYfesten 2018.

e-max.it: your social media marketing partner